Hoe nu verder?
Wanneer het voelt alsof je er alleen voor staat.

Loop je vast in een verlieservaring en vraag je je af hoe nu verder? Het kan gaan om het verlies van een geliefde of iemand anders die je dierbaar is.

Ook het verliezen van jouw relatie, baan of gezondheid kan een enorme impact op je hebben. Het gevoel hebben jezelf te verliezen. En het niet zichtbare verlies, ongewenst kinderloos. Hoe ga je ermee om? En hoe kan je verder? Of hoe wil je verder?

Rouwen is een persoonlijk en uniek proces. Ieder mens beleeft rouw op haar of zijn eigen manier; er is niet één manier.

Het is niet meer zoals het was, het wordt niet meer zoals het was. Er is verdriet, gemis en leegte. Waar sta je in jouw afscheidsproces? Hoe kan je licht laten schijnen naast het donkere dat verlies met zich meebrengt?

Rouw is onlosmakelijk verbonden met het leven
Samen onderzoeken we hoe je jouw leven weer opnieuw kunt vormgeven en hoe je kunt leven met dit gemis. Bewust stilstaan bij wat er nu is. En bewust stilstaan bij hoe nu verder.

Op dit pad kan ik naast je lopen, zodat je vervolgens weer jouw eigen weg kunt gaan.

Je hoeft het niet alleen te doen. Je bent welkom. Vraag vrijblijvend informatie of maak direct een afspraak.

WORKSHOP ROUW EN VERLIES – IN SAMENWERKING MET MOZAI
Naast de 1 op 1 begeleiding is er de mogelijkheid tot het volgen van de workshop rouw en verlies. Een workshop waar je deel aan neemt met lotgenoten.

Volg onder de professionele begeleiding van Maggy Bloem – Evers (creatieve begeleiding bij rouw en verlies) en Esther Zondag (Rouw- en verliestherapeut) de creatieve workshop rouw en verlies.

Aanmelden kan door een email te zenden naar info@estherzondag.nl

WEEKEND OP WEG NAAR EEN NIEUW EVENWICHT
Weekend werken met rouw. Een weekend waarin je deelt, ervaart, momenten van stilte kunt ervaren en op adem komt.
Zie bij nieuwsberichten voor meer informatie of mail naar info@estherzondag.nl 

‘Rouwen is iets dat bij het leven hoort. Het gaat over liefde en verbinding en het verlies ervan, over wanhoop en hoop, over kwetsbaarheid en kracht.’
J. & Modderman