Afspraak maken
Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie en/of maak direct een afspraak. Zie onder het menu-item contact de contactgegevens.

Tarief
Ik hanteer een vast bedrag per sessie van een uur. Als je wilt weten waar je aan toe bent, stuur dan een mail of bel zodat ik je kan informeren naar de mogelijkheden.

Afzeggen van afspraken
Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak verneem ik dat graag tijdig per email, zodat ik die tijd alsnog aan een ander kan aanbieden. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht.

Kwaliteit en vergoeding door de zorgverzekering
Door mijzelf te blijven ontwikkelen, bij te scholen alsmede supervisie en intervisie te volgen wordt de kwaliteit van mijn begeleiding gewaarborgd.

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVPA van psychosociaal therapeuten, het RBCZ HBO register beroepsbeoefenaars natuurlijke gezondheidszorg en het SCAG geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve geneeswijzen.
Dit betekend kwaliteit en vergoeding door de zorgverzekering.

Mijn begeleiding wordt voor een groot gedeelte vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Klik hier voor informatie over vergoedingen via de zorgverzekeraar.
De ontvangen factuur kan je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Ben je ZZP-er, heb je een eigen onderneming of ben je in loondienst? Neem contact op om de mogelijkheden van vergoedingen te bespreken.

Geen verwijzing van de huisarts nodig
Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt zelf direct een afspraak maken.

Geen maandenlange wachtlijsten / op korte termijn een afspraak
Bij Praktijk Psychosociale Therapie Esther Zondag zijn geen wachtlijsten. Er is op korte termijn plaats, omdat er zowel ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds sessies zijn. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie.