Over mij

Esther Zondag

Psychosociale begeleiding - met aandacht, vanuit mijn hart van betekenis zijn voor anderen bij emotioneel intense gebeurtenissen

Al vroeg in mijn leven was ik geïnteresseerd in de mens. Na mijn HBO studie op HRM gebied heb ik mijzelf doorontwikkeld in het psychosociale vak. Een analytische studie, ervaringsgerichte scholing en wijsheid door mijn eigen ervaringen.

Het verlies van dierbaren door overlijden en de worsteling om mijn eigen weg weer te vinden en te bewandelen brachten mij nieuwe inzichten. Mijn zoektocht heeft mij geleerd keuzes te maken, hoe ik kan omgaan met pijnlijke gebeurtenissen en de verbinding met mezelf (weer) te vinden. Kunnen Zijn met alles wat er is. Het maakt dat ik naar mezelf kan kijken en de ander de spiegel voor kan houden om te kijken naar wat er nu is en naar mogelijkheden.

Ik ontwikkel en laad mij op aan stilte-retraites, dansen en de natuur, in verbinding met mezelf en de ander. Ik volg scholing om mijzelf te blijven ontwikkelen en anderen verder te helpen. De genoten scholing omvat o.a. Psychosynthese Transpersoonlijke Psychotherapie (Psychosynthese Academie), Wandelcoaching (Het Coach Bureau), Systeemtherapie (Psychosynthese Academie en Phoenix), De Maskermakers – maskerstructuren (Phoenix), Lichaamsgericht begeleiden (Psychosynthese Academie), Rouwverwerking (Phoenix).

Esther Zondag
trainer, coach, therapeut
vrouw, dochter, zusje, vriendin, (stief)moeder

oprecht, authentiek, levensgenieter, spiegelend
     natuurmens en soms, voor even stadsmens
hoofdmens en gevoelsmens
alles en niets
zelfverzekerd en onzeker
met aandacht en ongeduldig
focus en chaos
eigenheid