“Onderzoeken, verwerken en weer perspectief zien en ervaren”

Praktijk te Oosterwijk (nabij Leerdam)
Iedereen heeft zijn eigen unieke opbouw, eigen karakter, eigen bouwstenen. Binnen in je zijn de unieke bouwstenen en eigenschappen bewaard. Zo is het ook met mijn praktijk. De praktijk is gevestigd in een gerestaureerd dijkhuisje, met een verleden en een heden. Zo is mijn praktijk net als jij en ik. Een samenspel van oud en nieuw. Het oude en het nieuwe zijn met elkaar verweven.

Samen kijk ik met jou hoe dit bij jou is, wat jij wilt en naar mogelijkheden.

Ook begeleiding buiten, de natuur in
De praktijk is gelegen midden in een landelijk omgeving waar wandelen in de natuur een onderdeel van de begeleiding is. Begeleiding in de natuur heeft een krachtige meerwaarde. De natuur brengt je ontspanning, ruimte, rust en in beweging.

Er zijn diverse wetenschappelijke studies gedaan naar wat de natuur je kan brengen. Zo ben ik jaren geleden meegenomen tijdens mijn opleiding met Agnes van den Berg (omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving aan de Rijksuniversiteit Groningen) over natuur, groen en gezondheid.

Naast het wetenschappelijke weten is het belangrijk om te ervaren hoe begeleiding in de natuur jou kan helpen en ondersteunen.
Ik laat jou de meerwaarde van begeleiding in de natuur zien, voelen en ervaren.

Verleden en heden, ook in de natuur
Ook in de natuur is er een verleden en een heden. Door stil te staan bemerk je dat. Ervaar je dat.

En verder
En ook kijken we naar verder. Naar de toekomst.

“NATUURlijk in beweging.. op jouw tempo en op jouw eigen wijze”
Loop je vast? Wil je beweging of juist stilstaan? Ik loop met je mee. Met gerichte vragen en een luisterend oor help ik je jouw vragen te beantwoorden en jouw eigen weg te vinden, om verder te komen en weer toekomst te zien en te ervaren.