VERLIES, OVER LEVEN EN VERDER GAAN MET JE VERLIES
VERLIES, OVER LEVEN EN VERDER GAAN MET JE VERLIES

Gevoelens van wanhoop, angst, liefde en verdriet zijn zichtbaar bij rouw en verlies. We willen er vaak van weg, en het is juist de weg naar erdoorheen gaan om weer ruimte te kunnen ervaren, weer door te kunnen en zin in het leven te hebben.

We kunnen er niet omheen. Met rouw ben je zo direct bij de kern. Een belangrijke vraag om bij stil te staan, wat heb je nu nodig? Troost, een luisterend oor? Stil staan bij wat er nu is en hoe nu verder?

Rouw is de achterkant van liefde. Het gaat niet over, het blijft bij je. Bij rouw is er een heen en weer proces van slingeren tussen verlies en herstel. Voor iedere rouwende is dit anders, en een persoonlijk proces. Wat ook met de tijd kan veranderen. Een heen en weer bewegen tussen onmacht en kracht, tussen verleden en toekomst, tussen confrontaties en vermijden, tussen aanwezigheid en afwezigheid; veerkracht.

Verlies, en het gaat ook over leven en verder gaan met je verlies.

Herken je bovenstaande gevoelens en wil je begeleiding hierbij? Neem contact op. Samen bekijken we hoe jouw proces eruit ziet en wat jou verder helpt.